‘Eğlenceli Can Simidi’
34 ülke ve 7750 projenin katıldığı DÜŞ ÇİZGİSİ’ 08 Uluslararası Tasarım ve Proje Yarışmasında ilk 50 proje arasına girerek finale kalmayı başardık. 14 Nisan 2008’de Ankara’da düzenlenen Düş Çizgisi’08 Finalinde Serap Dursun hazırladığı ‘Eğlenceli Can Simidi’ isimli ilginç projesiyle ilk 10 arasında yerini aldı.
Gebze Hisar Okulları | 2008-05-05

Bilim-Fen ve Teknoloji Kulübümüzün Büyük Başarısı
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından düzenlenen “BU BENİM ESERİM” proje yarışmasına Marmara Bölgesinden toplam 460 proje sunulmuş olup, bu projelerden sadece 60 tanesi seçilerek 24- 27 Nisan 2007 tarihleri arasında Bursa’da sergilenmeye layık görülmüştür. Okulumuz öğrencilerinden M. Fatih TEMİZ ile Fen Bilgisi Öğretmenimiz Şenay DURAN’IN “KISA SÜREDE DURAN ARAÇ” Projesi de seçilen 60 proje arasındaydı. Sergi süresince Özel Hisar İlköğretim Okulu Standını Bursa Vali Yardımcısı ile Tübitak BUTAL Müdürü, çok sayıda öğrenci ve vatandaş da projemize çok büyük ilgi gösterdiler.
Gebze Hisar Okulları | 2007-04-27