Tarihsel Gelişim
Hisar Eğitim Kurumları 2004 yılında Özel Gebze Hisar İlköğretim Okulu adıyla eğitim ve öğretime başladıktan sonra, 2012-2013 Eğitim ve öğretim yılında 4+4+4 eğitim sistemine geçilince aynı binada Okul öncesi, İlkokul ve ortaokul olarak eğitim ve öğretimine devam etmektedir. 2014 yılında Anadolu Lisemizde eğitim ve öğretime başlamıştır. 2004 yılından itibaren Eğitim ve Öğretime başlayan Hisar Eğitim Okulları çok kısa bir sürede tanınmış, zor rekorlara ve başarılara imza atmış ve şu anda bölgemizde en çok tercih edilen okulları haline gelmiştir. Hisar Okulları; kendine güvenen, milli ve manevi değerleri benimsemiş ve insanlığa faydalı olacak kaliteli, örnek öğrenciler yetiştirebilmek için öğrenci merkezli yaklaşımlarla etkin ve kaliteli eğitim hizmeti sunmaktır..